Skip to content

Elettra

 

Elettra Services

Brouwer & van Dommelen heeft jarenlange ervaring met installatie, verhuizing, onderhoud en reparatie van Elettra apparatuur, mechaniek en elektronica.

 

Hoogwaardige apparatuur met Cloth Technology

Elettra is een Italiaanse fabrikant, met meer dan 20 jaar ervaring in de grafische industrie. Tot de voornaamste kerntaken behoren het ontwerp en de productie van hoogwaardige rubberdoek-, tegendruk- en inktrollenwas-apparatuur met de zogenaamde ‘ Cloth Technology ‘ voor off-set printers. De continue product- en organisatieverbetering heeft de belangrijkste OEMs overtuigd om Elettra te qualificeren als ‘Official Supplier’.

 

elettra

Wereldwijde montage/installatie

Brouwer & van Dommelen monteert Elettra installaties op o.a.: Mitsubishi, MAN Roland, KBA, Komori, Sakurai, Drent-Goebel en Müller-Martini. Zowel op vellenpersen, smalbaan-, heatset-, als krantenrotatie systemen, wereldwijd!

 

Europese service provider

Als enige in Europa, heeft Brouwer & van Dommelen een officiële service-overeenkomst met Elettra Italië voor service en onderdelen van Elettra. Wij verzorgen service in opdracht van Elettra, maar u kunt ook rechtstreeks met ons schakelen.

Overige informatie

De algemene website van Elettra:
http://www.elettra.lc.it/

Elettra producten

Bekijk het productoverzicht

Vrijblijvend informatie?

Bel +31 (0)36 531 19 95 of vul het contactformulier in.